Flyttstäd i Karlshamn

Flyttstäd i Karlshamn

God morgon på er fina följare

Vanligtvis brukar ju mina inlägg handla mest om min hantverkstad och så, men idag snurrar tankarna mest kring den kommande flytten. För nu närmar det sig att flyttlasset går till vårt nya hus i Karlshamn och som vi längtar! Det är totalt flyttkaos just nu med lådor högt och lågt och halvtomma hyllor och garderober för att vi försökt tömma och packa det mesta. Vi bestämde oss tidigt för att anlita en firma för flyttstäd vilket känns som en lättnad att kunna släppa den biten.

Vi flyttar nu till vårt drömhus i Karlshamn och jag får fortfarande nypa mig i armen med jämna mellanrum sen dagen då det stod klart att vi vann budgivningen. Men sen är det ju en period när man vet att det blir en enda röra och då får man göra vad man kan för att underlätta för sig själv, en av de sakerna var att boka ett företag för flyttstäd. Vi bokade de så att de även städar huset innan vi flyttar in, för jag kanske är petig men jag tycker sällan det är tillräckligt bra städat när man ska flytta in någonstans om de flyttstädat själva.

Vad vi mer gjort för att underlätta inför själva flytthelgen är att barnen ska få sova hos mina föräldrar så att de får en lite lugnare helg. Då är det bättre att de är där och har det mysigt och roligt än snubbla över flyttlådor. Om vi vet att de har de bra där så kan vi också köra på och rodda för att få iordning så mycket som möjligt utan att få dåligt samvete över det. Både vi och barnen ser fram emot att flytta till huset och eftersom vi inte flyttar så långt så kommer de fortfarande kunna träffa sina gamla kompisar även om de säkert kommer lära känna nya också. Nu ska jag försöka fokusera på jobbet och inte ha huvudet och tankarna i en flyttlåda! Kram på er!


Kommentarer är stängda.