Behöver måla om huset

Behöver måla om huset

Hejsan hoppsan alla läsare!

Som ni alla vet så brukar jag skriva och tipsa er om olika hantverk som antingen jag har gjort eller som jag har köpt för att få en finare inredning. Men det spelar ingen större roll hur fint det är inuti hemmet om det är slitet på utsidan, därför har jag nu kontaktat en målare som kommer och fräschar upp fasaden till mitt hus. Jag fick mig en chock häromdagen när jag var ute och grejade i trädgården. På ena sidan av huset så var det massa rostfläckar, vilket ser helt horribelt ut mot en vit vägg. Jag fick lite lätt panik när jag noterade det här och först så försökte jag måla över det med vanlig vit färg men det blev inte riktigt som jag önskade. Så därför ska jag anställa en målare som kan ge mig en rostskyddsmålning av huset, så att även utsidan kan spegla den vackra insidan med alla mina hantverk. Jag har kunskapen för att kunna måla med vanlig färg men begreppet rostskyddsmålning känner jag mig inte lika bekväm med så därför låter jag en professionell målare att sköta det. Just nu håller jag på med att göra lite hantverk för köket och det som jag håller på med i nuläget är ett litet skåp där jag ska ha mina glasflaskor. Det är lite vintage stuk på det hela som jag tror kommer passa väldigt bra in i köket som i övrigt har en väldigt modern inredningsstil, jag tycker väldigt mycket om hantverk som bryter av mönstret från omgivningen lite. De sticker ut på ett helt annat sätt och är det då väldigt välgjord design så ser det riktigt bra ut. Min tanke är att göra några mer mindre hantverk till köket som kommer ha samma effekt, men en sak i taget.  


Kommentarer är stängda.