Specialsnickeri är den rätta vägen

Specialsnickeri är den rätta vägen

Halli hallå bloggen!

Jag sitter här i mitt kök uppe i Piteå med funderingarna på hur jag ska sätta en liten unik touch på min lägenhet. På datorn har jag uppe tio flikar med bilder på olika inredningar men det finns ingenting som riktigt lockar mig, allt ser så vardagligt ut. Jag kanske skulle ge mig på lite specialsnickeri alternativt kontakta någon som har kunskaperna för att kunna utföra specialsnickeri. På så sätt skulle jag verkligen kunna få en unik inredning som ingen annan har och det är lite det som är målet med min lägenhet. Det är så oerhört mycket vitt i all inredning som finns idag. Jag kan absolut tycka att det är ser snyggt ut, men hur roligt är det att ha ett helt vitt kök och vardagsrum? Då är jag betydligt mer för en inredning i en mörkare ton, jag tycker att grått är väldigt snyggt men det jag gillar mest är när man använder sig av lackat trä. Nackdelen med det är att det inte finns något speciellt stort utbud av det på marknaden så det är väldigt svårt att få tag på just den typen av inredning förutsatt att man inte får hjälp med specialsnickeri. Då är det fullt möjligt och jag tror att det är den vägen jag ska gå när det har blivit dags för renovering. Jag har inte en aning om vad det kan kosta med just detta tillvägagångssätt men förmodligen så är det lite dyrare än att köpa massproducerade möbler, fast det får det i så fall vara värt tänker jag. I övrigt händer det inte särskilt mycket uppe i Piteå, jag är ledig från jobbet och har inga större planer för dagen. Det är ganska skönt att bara ta dagen som den kommer, laga lite mat och bara koppla av i soffan.  


Kommentarer är stängda.